Hirugarren hiruhileko honetan, Martziano gelakoek, Elikadura eta Osasunaren barruan, OGIA gaia landu dugu. Dakizuenez, Lohitzunen ama, Leire, okina da, eta nola ez, aukera hau ezin genuen galdu eta Amezketara joan ginen Leireren lanbidea ezagutzera baita ogia egitera ere!

 Jarraian egindako bidaiaren bideoa, elkarrizketa eta gelakoen ebaluazioa duzue ikusgai, baita gelakoek egindako lana ere. Gozatu!

Ekainaren 7an abtiu ginen Adunatik Amezketara
Leireri bere lanbideari buruzko hainbat galdera egin genizkion 
Ikusi zein nolako esperientzia bizitu zuten eta zer nolako balorazioa egin zuten! 
 
Bukatzeko, denon artean egindako lantxoa

0 Responses

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude